Hårfarvning

Skal du have farvet dit hår?

En ny farve kan gøre meget for din personlige udstråling. Måske drømmer du om fornyelse og drastisk forandring, eller måske skal dine begyndende udgroninger have en opfrisker med din favorit- og signaturfarve. Hos os kan vi tilbyde og lave en masse forskellige og ikke mindst flotte resultater.

Mange vælger selv at kaste sig ud i farvning af håret, hvilket i mange tilfælde ender med et unaturligt look, som ikke ser ud som ønsket.

Derfor kan det godt betale sig at få en professionel frisør til at hjælpe dig med hårfarvning. Vi står klar med kompetent hjælp, hvad enten du drømmer om.

Når du får en hårfarvening i vores salon, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige farver og vi ved det kan være svært at vælge den rette hårfarve, særligt, når der er så mange valgmuligheder så vi står selvfølgelig klar til og hjælpe dig, så du får det du ønsker dig

Vi garanterer et naturligt look med hårfarvning

Vi går meget op i at sikre et naturligt og smukt resultat ved hårfarvning. Derfor gør vi os altid umage med vores arbejde, hvor vi har fokus på de mindste detaljer​

​Vi sørger desuden altid for at lytte til lige netop dine ønsker og behov. Hvad enten du har langt eller kort hår, så farver vi det gerne for dig til en fornuftig pris.

​Hos os er du garanteret et veludført resultat hver gang. Vi ansætter nemlig udelukkende dygtige frisører, som brænder for faget. Derudover holder vi os altid opdaterede inden for nyeste trends og teknikker inden for faget, hvorfor vi løbende tager forskellige kurser. Du kan med andre ord trygt få hjælp til hårfarvning eller klipning her hos os.