Striber i håret

Lyse striber i håret udføres af kompetent frisør​

Drømmer du om at give dit hår et nyt liv? Så kom forbi Salon Kavi og få lyse striber i håret. Vi tilbyder forskellige metoder og teknikker til lysning af håret efter dine ønsker. Vores salon ligger i Hvidovre nær Friheden og Avedøre, og vi byder velkommen til alle typer af kunder.

​Førhen blev lyse striber i håret altid lavet ved hjælp af en badehætte med huller i. Den metode anvendes dog ikke rigtig længere, da andre og bedre teknikker har vundet frem. I vores salon sørger vi altid for at holde os opdateret på de nyeste metoder inden for faget, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige behandling.

Pift dit udseende op med lyse striber i håret

I stedet for at farve hele dit hår kan lyse striber i håret sagtens være med til at pifte dit udseende op. Vi tilbyder forskellige metoder, så du kan få det look, du drømmer om. Derfor sørger vi altid for at afstemme forventninger, inden behandlingen går i gang, så du får det resultat, du ønsker.

​Vores frisør tilbyder eksempelvis babylights, almenlige reflekser og Hætte striber, der giver smukke reflekser i håret. Det er en meget fin teknik, hvor der bruges folie og små hårlokker, så resultatet bliver naturligt og udgroningen mindre markant. Denne metode laver vi til gode priser, og du behøver kun opfriskning hver tredje til femte måned.

 

Hvad er babylights?

Så mange “frisør udtryk” sværmer rundt: Balayage, Ombre, Babylights osv. osv. Det kan naturligvis være svært at finde rundt i, og derfor vil vi forklare lidt om Babylights.

Kort fortalt: Babylights er til dig, der gerne vil have striber i håret, men uden at kunne se, at det er striber. Til dig der gerne vil have det til at syne som en helhed, men stadig med et naturligt spil.

Når vi laver Babylights er det lidt på samme måde som når vi laver traditionelle lyse striber, vi laver dem bare enormt tynde og fine, og lægger dem tættere sammen.

Man tager meget tyndere passager hår, laver ultra fine vævninger, og mængden af hår i folien er meget mindre end når man laver traditionelle lyse striber. Derfor er det en større behandling, der er langt mere tidskrævende – og derfor er prisen også højere end ved traditionelle striber.

Babylights er en farveteknik, som især er super populær blandt blonde piger, som ønsker spil i deres lyse hår. Men naturligvis kan Babylights også sagtens laves på brunetter og rødhårede. Når man laver denne farveteknik, blender striberne godt ind med sin grundfarve, hvilket resulterer i en super flot helhed.