Olaplex behandling

Hvad er olaplex?

For dig som forbruger kan beskrivelsen måske ikke være tydelig, så vi vil gerne forklare det lidt lettere: Når Olaplex kommes i håret, sammen linkes hårets vigtigste bindinger, og det gør at håret bliver stærkere  og sundere Når håret bliver ødelagt, så er det bl.a. fordi svovl- og saltforbindelser i håret brydes. Olaplex er et produkt, der kan gå ind og reparerer de ødelagte forbindelser og derved genopbygge håret.

Olaplex kan også bruges i kemiske behandlinger så som afblegning, farve og permanent så håret ikke taget nær så meget skade.

Hvad koster det?

Olaplex uden kemiskbehandling 395 kr

Olaplex med kemiskbehandling fra 295 kr

Olaplex produkter.

Hair Perfector No.3 / 100 ml
En intensiv behandling, der effektivt forbinder hårets svovlbindinger. Den patenterede teknologi virker på alle hårtyper og reparerer håret indefra og ud.

Pris 250kr

Shampoo No.4 / 250 ml
Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Genopretter fugtbalancen og gør håret let, blankt og frisk.

Pris 230kr

Conditioner No.5 / 250 ml
Beskytter og reparerer beskadiget hår og spaltede spidser, ved at re-linke hårets brudte svovlbindinger. Ekstremt fugtgivende og reparerende balsam til alle hårtyper og teksturer. No.5 efterlader håret let, blankt og gennemfugtet.

Pris 230kr

Bond Smoother No.6
En koncentreret leave-in smoothing creme som indeholder det patenterede Olaplex molekyle. Cremen eliminer frizz og kruset hår i op til 72 timer. Den styrker, fugter, genopbygger og fremskynder føntørringstiden uden at tynge håret. No.6 er varmebeskyttende ved føntørring og passer til alle hårtyper.

Pris 230kr

Bonding oil No.7 / 30 ml
OLAPLEX NO.7 Bonding Oil er en stærkt koncentreret, ultralet, reparerende stylingolie der dramatisk øger hårets glans, blødhed og styrke. Ved anvendelse sammen med alle termiske styling apparater, giver NO.7 varmebeskyttelse op til 230 °C.

Pris 230kr

Bestil tid til Olaplex hårkur online

Alle fortjener pleje og velvære. Dette afspejler vi i priserne hos Salon Kavi i Hvidovre. Her får du en god, skånsom og holdbar behandling til attraktive priser. Ved booking af farvebehandling kan du tilføje en Olaplex behandling. Hvis du ønsker en Olaplex hårkur uden farvebehandling, kan du ligeledes booke en tid til dette.